Bomull i hodet.

“Du ser litt sliten ut, har jeg rett?”
Javisst er jeg sliten. Hva kan man egentlig forvente seg når man har hatt to søvnløse netter på tre dager og en times søvn her og en time der? Ikke får jeg sove ut heller, for her på huset skal det ikke soves på dagen og bladida. De er livredde for at jeg skal ødelegge nattesøvnen og snu døgnet.

I dag tidlig var jeg forferdelig – forferdelig sint. Jeg praktisk talt kokte der jeg lå i senga – for sliten til å orke å bevege meg, hvis ikke skulle jeg jammen meg revet med meg noen saker og tinger og tråkket ut røykedøra og forlatt, spasert til leiligheta og lagt meg der, for å få fred. Men, flink som jeg er ble jeg liggende i senga og sovnet omsider klokken ti på sju. Klokken åtte derimot, kommer personal å vekker meg, og jeg var alt annet enn blid, for å si det slik. “Er du klar for å stå opp”. Selvfølgelig var jeg ikke det.

I natt har jeg store planer om å sove, koste hva det koste vil. Jeg skal stå opp i morgen, spise frokost, delta på morgenmøte, jeg skal troppe opp på kreativ gruppe og boble over av gode idéer, og jeg skal på kirurgisk poliklinikk i første etasje og ja. Nei. Ja. Forhåpentligvis noe i den duren.

About these ads

3 Responses to “Bomull i hodet.”


  1. 1 Laila 22. September 2009 at 21:36

    bomull i hodet er jævlig!!!! rett og slett!!!! jeg håper du får sove i natt, og at du er super duper klar og veldig kreativ i morgen.klem

  2. 2 I bleed just to know i`m still alive 22. September 2009 at 22:51

    Du er flink søta mi, stå på, hold ut! Vi skal klare dette sammen <3Og ja, må finne på noe! Hva skal du i helga?

  3. 3 KARIANNE MARTINE 22. September 2009 at 23:10

    Takk Laila ♥R; JEG HAR PERM :D:D:D:D fra fredag til lørdag ^^Tenker vi det samme? ;)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 24 år.

"She flies with her own wings" handler om min hverdag med anoreksi og agorafobi på vei mot det jeg ser på som "frihet" og noe bedre.
Jeg har tidligere slitt veldig med emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse og bulimi.
Det handler om oppturer, nedturer, tapre forsøk og nye nederlag. Framsteg og tilbakesteg.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving blir terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
kariannemartine@gmail.com

Bitre Blomster
Populære blogger


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 250 other followers

%d bloggers like this: