Trollstein Gård, Alvestad.

Her kommer endelig bildene fra i går, tatt på Trollstein Gård hos Ann-Lisbeth Teigland. Siden det faktisk er mennesker som klikker seg innom bloggen min daglig, tenkte jeg at jeg skulle reklamere litt for Ann-Lisbeth, fordi hun utgjør en forskjell i hverdagen for mange, mange, mange som sliter psykisk.

Om tilbudet:
Vi gir et dagtilbud med arbeidstrening/tilrettelagt sysselsetting for mennesker med psykiske lidelser. Dette er et supplement til den ordinære psykiatritjenesten og oppgavene tilpasses den enkelte ut i fra eget tempo og egne forutsetninger. Arbeidet er ikke produksjonsrettet. Tiltaket blir utviklet i samarbeid med psykiatritjenesten i kommunen og andre aktuelle samarbeidspartnere. Harstad kommune disponerer to plasser hos oss, dvs. at to personer jobber inntil 4 dager pr. uke på gården.

Slik ser en dag på “jobb” ut:
Arbeidstakerne kommer til Trollstein gård kl. 10.30. De blir hentet med buss på fergeleiet på Bjørnå og kjørt til gården. Den første 1/2 timen drikker vi kaffe og snakker om hvordan arbeidstakerne har det og planlegger dagens gjøremål. Rundt kl. 11. starter aktivitetene. Vi går i fjøset, koster reint og forer sauene. Det er alltid rom og tid til å kose med dyrene. Noen ganger drar vi på tur i nærområdene, i fjæra, i fjellet eller på sjøen.

Vi spiser lunsj kl. 12.15. og dekker bordet og ordner maten sammen. Her er det mulighet for ulike samtaler og gode dialoger. Vi tar av bordet og går ut for å jobbe neste økt. Som oftest drar vi i stallen, måker bokser, strigler hestene og rir. Det tas pauser ved behov. Opplegget er fleksibelt og legges opp etter den enkeltes dagsform. Dagen avsluttes kl. 14.30 og arbeidstakerne blir hentet med buss tilbake til fergeleiet. Arbeidstakerne får lunsj og oppmuntringspenger på gården. Vi holder arbeidstøy og dekker buss til og fra ferga.

Hvis du vil lese mer om Trollstein Gård kan du klikke deg videre HER.
Starring: Ann-Lisbeth, Karianne & Vernepleierstudent Elin. Primærkontakt M havner ikke på bildene i bloggen, men på facebook. Esel August & Takira Hest.
About these ads

6 Responses to “Trollstein Gård, Alvestad.”


 1. 1 Tonje 14. October 2009 at 20:41

  Æ savne dokker <3Vi tar en tur ilag når æ kommer til Harstad ? <3

 2. 2 KARIANNE MARTINE 14. October 2009 at 21:32

  I miss you too ♥

 3. 3 silje 15. October 2009 at 13:43

  fy faen så pen du er! begynt å lese bloggen din vær enste dag nå,sliter litt med det samme.. du skriver så utrolig bra :)!

 4. 4 Merete 15. October 2009 at 20:22

  Flott tilbud! Vi har ikke noe slikt her i byen.. :( Men har et vennepar som åpner gården for meg når jeg trenger å komme bort, og jeg vet de samarbeider med familier som opplever at deres ungdom begynner å komme i feil miljøer.Hesten var nydelig. Og Eselet er bare helt fantastisk!!! Var ute hos venne paret mitt her en helg, og de har passet på eselmamma og eselføllet Håp på 3 uker. Så nydelig! :) Siste dager kjørte vi dem hjem igjen, og fikk møte på pappaeselet også! Jeg elsker esler!!! <3

 5. 5 Anonymous 15. October 2009 at 22:13

  Heia Karianne, Så bra, og bildene ble jo bare super! Takker for reklamen!!! Sees snart!!Klem fra Ann-Lisbeth

 6. 6 KARIANNE MARTINE 15. October 2009 at 22:45

  Silje: Takk :) Merete: Det burde definitivt finnes flere slike steder ja. Og esler er morsomme :)Ann-Lisbeth; bra du e fornøyd :)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 24 år.

"She flies with her own wings" handler om min hverdag med anoreksi og agorafobi på vei mot det jeg ser på som "frihet" og noe bedre.
Jeg har tidligere slitt veldig med emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse og bulimi.
Det handler om oppturer, nedturer, tapre forsøk og nye nederlag. Framsteg og tilbakesteg.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving blir terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
kariannemartine@gmail.com

Bitre Blomster
Populære blogger


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 250 other followers

%d bloggers like this: