Søndag.

Jeg har som vanlig utført mine håpløse søndagsritualer, men opplevde i dag noe helt annet og nytt, noe skremmende og ubehagelig på en gang, men størst av alt var muligens skammen. Virkelighetens klo, den kalde realiteten, harde, grusomme fakta.
Jeg skammer meg.

Det forundrer meg egentlig hvor mange mennesker man treffer når man er på psykiatrisk avdeling. Det dumper inn både kjente og ukjente fjes, og jeg synes egentlig det er ganske fascinerende å bli kjent med mennesker over en kopp kaffe som ble kokt for flere timer siden, ute i kulda over en sigarett eller to. Man treffer igjen mennesker man har truffet tidligere, som man glemmer men likevel husker. Det får meg til å føle at verden er ett lite sted, mindre enn du kanskje tror. Og når alt kommer til alt, så sliter alle med sitt, det er bare graden av problemet som svinger.

MEN: I går fikk jeg pakke i posten! Noen som leser bloggen min har faktisk tatt seg bryet ved å sende meg pakke og kort, og jeg ble helt utrolig glad, faktisk rørt. Fordi jeg har “ett publikum” fordi jeg har lesere, for at jeg når inn til noen.

Så jeg har da fått votter i posten. Kan sees på bildene under her! Og tusen hjertelig takk til I. ♥

Her kommer noen bilder av Karianne og lilleTonje. Og vottene + slush.

(beklager forresten at bildene er i mindre format enn de pleier å være i, det har skjedd en glipp i systemet mitt (rotet mitt) ett sted)

About these ads

4 Responses to “Søndag.”


 1. 1 Anonymous 19. October 2009 at 02:35

  Fine votter og fine jenter.

 2. 2 Kathrine 19. October 2009 at 09:26

  fine dikka e :) koselige bilde!

 3. 3 Tonje 19. October 2009 at 16:24

  Hahha <3 så du tok det bildet jeg tok av deg uten å være klar over det x)Det var godt å se deg igjen <3

 4. 4 { Liljen } 20. October 2009 at 00:29

  Det eneste jeg ser på bildene nå er "Upgrade to pro today" og "Brandwidth exceeded" :(


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 24 år.

"She flies with her own wings" handler om min hverdag med anoreksi og agorafobi på vei mot det jeg ser på som "frihet" og noe bedre.
Jeg har tidligere slitt veldig med emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse og bulimi.
Det handler om oppturer, nedturer, tapre forsøk og nye nederlag. Framsteg og tilbakesteg.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving blir terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
kariannemartine@gmail.com

Bitre Blomster
Populære blogger


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 250 other followers

%d bloggers like this: