Bodø da?

Jeg går forresten rundt og tripper, venter på svar fra Bodø. Det skulle komme i dag, så jeg regner med at jeg får statusrapport i morgen.

Det er uunngåelig, for det blir feil uansett hva de sier. Jeg gruer meg. Fordi jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vet hva jeg burde gjøre, og jeg vet hva jeg ikke vil, men jeg vet ikke hva jeg vil, også er det mr. ambivalens, og egentlig blir det bare tankesuppe og hjernekaos.

Dessuten er jeg skrekkelig redd for at Bodø skal komme med noen fine råd til døgnavdelinga hvor jeg er nå, slik at de liksom kan iverksette noe annet. For det vil jeg i alle fall ikke ha noe av. Men for det om man er frivillig innlagt, så er det ikke alltid like frivillig, og man trenger visst ikke være så enig i opplegget likevel – alltid. Også mener døgnavdelinga at man må jo “forsøke”. Forsøke meg her og forsøke meg der, ikke interessert, faktisk?
Det går ikke en gang ann å skrive noe ordentlig om det, for i det ene øyeblikket virker det sånn og i neste øyeblikk virker det slik, og egentlig kan det bare være det samme – for slik det ser ut nå holder jeg uansett på å seile min egen sjø uansett.

Jeg HATER forandring. Jeg hater det utrygge, jeg hater det uforutsigbare, jeg hater forandring.

About these ads

5 Responses to “Bodø da?”


 1. 1 Camilla 21. October 2009 at 11:31

  Æ savne nesten avd. !! tenk det, føle æ hadde det bedre der enn her..! hjelp:P

 2. 2 Caroline! 21. October 2009 at 20:33

  Da er vi 2 ang og hate forandringer!!PS. Du har blitt utfordra på bloggen min ;D <33

 3. 3 Trine 21. October 2009 at 21:56

  Har fulgt bloggen din en stund og kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Har sendt deg invitasjon til å lese den lukkede bloggen min, dersom du er interessert. Føles litt som å sende spam, men er bare å sei nei dersom du ikke vil :pklem Trine

 4. 4 Kathrine 21. October 2009 at 23:47

  eg og hata forandringa, det er liksom noko usikkert ved det. Men du er sterk Karianne! <3 klemme!

 5. 5 Anonymous 22. October 2009 at 16:07

  Må bare si at jeg er innom bloggen din ca. hver dag. Liker og lese den, og liker måte du skriver på. Ikke tolk det på feil måte, for innholde er ikke akkuart noe jeg sitter og leser for underholdningen sin del, men fordi jeg kan kjenne meg igjenn i det du skriver. Husk at en dag vil ting ordne seg på ett eller annet vis, uansett hvor håpløst det ser ut i nået.Hilsenhttp://psyk0ornot.blogg.no/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 23 år.

"She flies with her own wings" handler om min hverdag med anoreksi og agorafobi på vei mot det jeg ser på som "frihet" og noe bedre.
Jeg har tidligere slitt veldig med emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse og bulimi.
Det handler om oppturer, nedturer, tapre forsøk og nye nederlag. Framsteg og tilbakesteg.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving blir terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
kariannemartine@gmail.com

Bitre Blomster
Populære blogger


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 250 other followers

%d bloggers like this: