Bursdagsangst og planer.

I går kveld la jeg meg klokken halv sju. Jeg sovnet og sov femten timer i strekk, helt til kvart over ni i dag tidlig. Snakk om sliten ja.

I morgen står det bursdag i kalenderen, enten jeg liker det eller ei. Jeg og medpas har planer om å bake sjokoladekake etter frokost en gang, for kake må man vel ha. Dessuten er det jo litt hyggelig for de andre som er her, å kunne spise kake på en tilfeldig torsdag – tror jeg. Jeg håper i alle fall det gleder noen.
Bursdag er jo egentlig en vanlig hverdag som består av noen små begivenheter som gjør dagen litt spesiell. Jeg har i alle fall funnet ut at jeg har lyst til å være sammen med noen jeg trives sammen med, så naturlig nok har jeg planer om å dra til Bestemor for å være sammen med henne og Zahra. Vi skal spise middag og bake mer kake. Egentlig skulle jeg finne på noe med Elin, men hun er syk stakkar. Aller helst skulle jeg ønske at besteste Tonje befant seg i nærheten – men det gjør hun jo ikke, så da får jeg nøye meg med det som er nest best.
Mer enn det orker jeg ikke å planlegge. Regner med å treffe mamma og diverse familie også.

De siste dagene har stort sett dreid seg om å få tiden til å gå. Jeg har hørt ferdig to lydbøker denne uka og har store planer om å begynne på ny lydbok i kveld. Bursdagsangsten er på plass, nemlig. Trangen til å finne på noe sprell, ett eller annet som kanskje ikke er så forferdelig lurt å begi seg utpå. Jeg kjemper for å stå i mot disse dårlige impulsene som forøvrig blir ved tanken, enn så lenge. Men det krever både energi og konsentrasjon å distrahere seg selv – finne på noe annet. Men det går på ett vis.

About these ads

1 Response to “Bursdagsangst og planer.”


  1. 1 Tonje 29. October 2009 at 13:12

    Æ savne dæ enormt mye <'3 Det kommer liksom ikke fram kor mye æ savne dæ. Så blir det bare tiet å si det tusen ganga. Men æ savne dæ ENORMT mye <'3


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 24 år.

"She flies with her own wings" handler om min hverdag med anoreksi og agorafobi på vei mot det jeg ser på som "frihet" og noe bedre.
Jeg har tidligere slitt veldig med emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse og bulimi.
Det handler om oppturer, nedturer, tapre forsøk og nye nederlag. Framsteg og tilbakesteg.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving blir terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
kariannemartine@gmail.com

Bitre Blomster
Populære blogger


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 250 other followers

%d bloggers like this: