Mandag, legetime & drømmemann.

Mandag. Dagen er bedre i dag enn den var i går, for å si det på den måten, men kanskje ikke idéelt enda. Men slow progress er trossalt bedre enn no progress.

Var hos legen. Det gikk “greit”. Greit nok. Det kommer an på hvordan man ser på det? Men jeg fikk meg kanskje en liten vekker likevel. Ei av setningene hennes brente seg liksom inn i hodet på meg – og jeg har tenkt på det i hele dag. “Du kan bli steril vet du”. Ja, selvfølgelig VET jeg det, jeg har lest det hundretusen ganger på internett, men det var likevel annerledes å få det fortalt TIL MEG. Ikke det at der er en akutt fare for det, men likevel.
Man tenker ikke så mye på det der og da, sykdommens SENVIRKNINGER. Plutselig sitter man igjen, barnløs med benskjørhet, skada for livet.

Klagde litt over neseblodet som har plaga meg i det siste, fikk konstantert at jeg har sliten nese. Uff, jeg hater UNDERSØKELSER, som innebærer fysisk kontakt. Det har ikke noe med personen som utfører det å gjøre, det bare “er” sånn. Så i dag måtte frøken fastlege opp i nesa på meg med (ut i fra mitt synspunkt) ei TANG og lommelykt. Jeg bare lukket øynene “tralalala, this will soon be over”. Det gikk heldigvis kjempefort, trengte visst ikke studere så mye inni der før hun fant feilen. Irriterte slimhinner, eller noe i den dur.

Vekta ja. EHEHE. Same old, same old. Kapittel for seg selv det der.

Også spurte jeg om ARR og SOLING. For nå skal jeg jo til Syden snart, så daaaa var jeg litt interessert i å høre hva jeg skulle gjøre med mine nyeste sebrastriper – som er helt forferdelig – grusomt stygge. Jeg har virkelig overgått meg selv på stygghet denne gangen, og nå – måneder i etterkant, kan jeg sitte igjen med dyrekjøpt erfaring og lure på hvorfor i helvete jeg var så dum/sjuk at jeg ikke gadd å sy faenskapen etter å ha stelt så fint i stand.
Solfaktor 50, gjerne med tape over arrene også. Vil helst unngå at de blir styggere, hudkreft står heller ikke på ønskelista.
I ETTERPÅKLOKSKAPENS NAVN……..

Uansett. Elin kommer hjem i dag. Det vil si at hun plukker meg opp nå straks, også skal jeg sove der. Torchwood – I say no more. Alle jenter har vel sin “drømmefyr” blandt kjendisene – så. Her er MIN.
Jack Harkness ♥ John Barrowman.
Spiller hovedrollen i TV-serien Torchwood, og har også en gjesterolle i FRUSTRERTE FRUER sesong 6! Hahaha, når han dukker opp i FF er det en scene med bare leppene hans hvor han snakker i telefonen – kjente han igjen med EN gang, særlig når han begynte å snakke også. Uff, jeg høres ut som jeg er fjorten.

Og, bare fordi det er lenge siden jeg la ut egobilde:
Overeksponert og tatt på badet. TOMMEL OPP – akkurat sånn det skal være! AHAHA.

Tullehumør, halvseriøs og useriøs, nå må jeg løpe før Elin blir irritert!

About these ads

6 Responses to “Mandag, legetime & drømmemann.”


 1. 1 Evelinn 26. July 2010 at 20:20

  Veldig fint bilde av deg. Han der duden og du hadde vært et pent par :))))

 2. 2 Hannah 26. July 2010 at 20:32

  Det var et veldig fint bilde av deg! Du var kjempefin på det bildet :) Klem

 3. 3 liseliten 26. July 2010 at 21:19

  Kjempefint bilde av deg, og han fyren der var ikke feil!! :D

  Jeg visste ikke at man kunne bli steril..selvom jeg kan forstå det. Jeg husker jeg leste et innlegg på den lukka bloggen din for lenge siden, om alt det fæle sykdommen gjør med kroppen…negler, hår, hud, blåmerker, magesår osv. Det var ganske heavy å lese alt det faktisk gjør med kroppen. Lag et skrekkinnlegg om alt det jævlige det gjør med kroppen – innvendig og ut. Jeg tror ikke folk skjønner. Det gjorde (gjør) ikke jeg!

  Og Karianne, du er et fantastisk bra menneske. Jeg håper du vet det! Du har en plass i hjertet mitt.

 4. 4 Lille Store Meg 26. July 2010 at 22:32

  Hei.
  Etter å ha lest her inne en stund fant jeg ut at jeg ville stikke hodet frem og fortelle deg hvor sterk og bra blogg du har. Du er så ærlig og oppriktig med hvordan du har det og det gjør mye med meg å lese her inne. Jeg kan ikke sette meg inn i hvordan det er å ha bulimi, for det har jeg ikke selv.. Jeg skulle ønske jeg kunne blåse bort denne sykdommen for deg, fortelle hjernen din at den må slutte å gjøre dette mot deg, for du fortjener å ha få det bra, fortjener å bli frisk. Men jeg har tro på at du vil klare det etterhvert. Du viser så mye mot og styrke ved å skrive denne bloggen her, fortelle oss om hvordan du har det. Jeg tror du er sterk nok til å klare å bekjempe denne sykdommen og, men selvsagt.. det er vel lett for meg å si..jeg vet det..

  Jeg sender deg uansett en klem, selv om jeg ikke kjenner deg og jeg er glad for at idag var en litt bedre dag, litt er bedre enn ikke noe..

 5. 5 Laila 26. July 2010 at 23:06

  virkeligheten er ikke nådig,selv om vi mange ganger velger å tro “dette hender aldri med meg uansett” Det er jo en lek med døden også,men det stopper oss ikke fra å leke…det er ikke sånn det fungerer…skremselspropaganda holder ikke..vi VET jo alle de skadene som oppstår ved det å ha en sf..

  kos deg med mannen i ditt liv vesla,hvem vet,kanskje han blir din en dag ;)

  masse glad i deg <3

 6. 6 Miss 27. July 2010 at 13:22

  Kan tenke meg det er mye verre å høre det ansikt til ansikt enn når man leser om det selv..

  Men håper uansett det vil gå BRA!:)

  Du har foresten fått mail:)

  Ønsker deg en fin dag videre!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s
Bloggen skrives av Aria, 24 år.

"She flies with her own wings" handler om min hverdag med anoreksi og agorafobi på vei mot det jeg ser på som "frihet" og noe bedre.
Jeg har tidligere slitt veldig med emosjonelt ustabil personlighetsforstyrrelse og bulimi.
Det handler om oppturer, nedturer, tapre forsøk og nye nederlag. Framsteg og tilbakesteg.

Jeg har to hunder jeg til stadighet nevner, lille Zahra som er av rasen italiensk mynde, født i 2006 og Nick, en whippetgutt som ble født i 2012.

Skriving blir terapi. Tekstene er personlige, les med respekt.

Alle bildene er tatt av meg selv, med mindre det står kilder under.

Ber om at © respekteres, både i forhold til tekst og bilder!

Kontakt:
kariannemartine@gmail.com

Bitre Blomster
Populære blogger


Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 250 other followers

%d bloggers like this: